top of page

Nissehike


Lørdag d. 20/1 mødtes alle tropspejderne. Det var tid til dette års Nissehike, som er et natløb hvor træthed og grin er garanteret. Løbet startede kl. 19 mens alle stadig var friske. Der var ni forskellige poster på løbet om alt fra madlavning til en forhindringsbane hvor man også skulle bruge hovedet. Løbet sluttede først kl. 1 og selvom mange allerede var meget trætte holdt både Tigeren og Panteren (de to patruljer her fra Spentrup) humøret højt. Efter løbet var der boller og varm kakao til alle. Til sidst var der præmieoverrækkelse og Panteren endte på en flot 6. plads men med lige så mange point som 5. pladsen. Tigeren blev kun overgået af en enkelt patrulje der havde to point mere, og endte derfor på en anden plads. To rigtig flotte placeringer.

bottom of page