top of page

Gruppetur


Weekenden d. 10. til d. 11. marts var hele gruppen sammen afsted på den årlige gruppetur. Det hele startede med at tropspejderne kom allerede om fredagen for at tyvstarte på turen. Der blev hygget til den helt store guldmedalje med spil, gæt-og-grimasser og en kæmpe omgang gemmeleg i den store hytte. Derudover havde de fået en opgave som gik ud på at de skulle planlægge lejrbålet til lørdag aften når hele gruppen var samlet.

Lørdag morgen startede med morgenmad og så blev der gjort klar til at bæverne og ulvene skulle komme. Da de var kommet og der var blevet spist middagsmad gik det store program igang.

Bæverne tændte bål og varmede stearin op, så de kunne lave stearinlys, der kunne lyse rigtig flot op til aftensmaden.

Ulvene startede med en tur til stranden. Herefter stod programmet på at bygge forhindringsbane i skoven og så galdt det selvfølgelig om at komme hurtigt igennem.

For troppen, der skal afsted til DM i Spejder til foråret, var programmet DM-Bootcamp. De startede derfor med at bygge en kærre så de kunne have deres ting med på løb.

Om aftenen var der aftensmad, lavet af grupperådet, og den bestod af farsbrød. Det var rigtigt god mad og herefter var alle klar til det traditionsrige smuglerløb. Der blev lavet hold bestående af både bævere, ulve og tropspejdere og så var det bare med at komme afsted og få solgt og købt nogle varer uden at blive snuppet af politiet. Til sidst kunne der købes slik for de penge der var blevet tjent. Herefter var der lejrbål som tropspejderne havde planlagt.

Herefter var det sengetid for bæverne og ulvene og det kunne tropspejderne godt være lidt misundelige over. De skulle afsted til aftenaktivitet hvor der bl.a. skulle tændes bål og bygges tårne og broer. Til sidst kom den største udfordring for dem. Der var samlet lidt snacks sammen til dem bestående af bl.a. snegle og regnorme som krævede en del overvindelse at smage på. De blev dog alligevel lettede til sidst da de fandt ud af at det bare var vingummier og saltstænger der var halvvejs opløst i husblas.

Efter det fik de også lov at gå i seng hvoraf ca. halvdelen af dem valgte at sove udenfor selvom det lige var begyndt at sne.

Kl. halv tre var det igen tid til at tropspejderne skulle op. De skulle selvfølgelig afsted på natløb som var et O-løb rundt i den omkringliggende skov før de igen kunne komme i seng omkring kl. 4.

Da det blev morgen igen var der et kort morgenløb og flaghejsning hvorefter det var tid til at få morgenmad. Herefter skulle der pakkes sammen inden alle forældrene kom til lejren og var med til et lille løb der bl.a. indebar en skipost, stafet og en kimsleg.

Da klokken blev 12 havde grupperådet lavet suppe til alle så vi kunne få noget middagsmad. Da maden var spist og alle var mætte tog tropspejderne bæverne og ulvene med udenfor for at lege forskellige lege som rundbold og banke-bøf mens forældrene holdt generalforsamling.

Alt i alt var det en rigtig god tur med en helt masse fantastiske spejdere der var rigtig trætte da de kom hjem. Mange tak for en god tur.

bottom of page