top of page

Distriktsturnering


Som traditionen byder var bævere og ulve fra Spentrup med til distriktsturneringen i Nordøstjyske distrikt. I år blev arrangementet afholdt i Dyrby Krat.

Fra Spentrup deltog 32 børn. 13 bævere og 19 ulve stillede klar til start med opgaver, hvor samarbejde og kammeratskab er i det vigtigste element. Vi var 5 ledere som havde en post omhandlende vinden, så vi var ikke med rundt. Til gengæld oplevede vi omkring 30 hold gennemføre opgaverne vi havde lavet på posten. Det var en dejlig oplevelse og der var rigtig fantastisk når vores egne børn kom forbi og bare viste hvordan samarbejde og kammeratskab er.

Vi er meget stolte.

Efter de 9 poster var klaret mødtes alle til kage og juice samt tovtrækningskonkurrencer.

Dagen blev afsluttet med uddeling af diplomer samt overrækkelse af vandrestaven til det bedste hold indenfor ulve og bævere. Her kunne St. Blichers børn stolte modtage vandrestaven hos både bævere og ulve.

Vi glæder os til næste år.

#Distriktsturnering #DyrbyKrat

bottom of page