top of page

Sankt Hans 2018


Så blev der som hvert år afholdt Sankt Hans igen, denne gang dog lidt anderledes. Grundet brandfare blev Sankt Hans afholdt på spejdergrunden og med et mindre bål. Dette forhindrede det dog ikke i at blive en rigtig hyggelig aften med mange mennesker og en rigtig god stemning.

Kl. 19.30 blev der holdt båltale af byen nye præst Peter Ulvsgaard om hvad det egentlig er Sankt Hans går ud på, og hvorfor vi fejrer det. Det var en spændende historie krydret med personlige anekdoter. Mange tak for det. Efterfølgende blev bålet tændt og heksen sendt afsted til tonerne af midsommervisen.

Tak til alle jer der kom og var med til at skabe den hyggelige stemning. Tak til alle spejderledere, spejdere og forældre/bedsteforældre. Tak for alle de lækre kager. Tak til vores hjælpere i og uden for grupperådet. Tak for sponsorater som giver os mulighed for at tilbyde oplevelser til børnene.

Vi vil ønske Jer alle en rigtig dejlig sommer, og håber på at allesolskinstimerne ikke er brugt op endnu.Vi ses igen til næste år.

bottom of page