top of page

Sommerlejr 2018 lørdag


Så er sommerlejren begyndt. Vi mødtes alle på parkeringspladsen ved "kroen" hvorfra turen gik i bus mod Vranum Bakkehus ved Hald Ege. Tropspejderne blev dog allerede sat af på halvvejen, hvorefter bæverne og ulvene kørte resten af vejen til lejren alene. Troppen kom afsted på hike og der var ikke gået mange minutter før den første stod i mudder til knæene, men ved fælles hjælp lykkedes det at komme hele vejen til Bjerringbro med højt humør.

Da bæverne og ulvene kom til lejren stod den på udpakning og at få set området. Ulvene der sover udenfor hele ugen skulle derfor lige have rejst telte først. Imens gik bæverne i gang med at lave ringspil, så der blev savet, boret, og lavet ringe på livet løs. Der blev dog indlagt en lille pause undervejs hvor der blev affyret raketter. der bestod af en colaflaske med vand hvor der blev pumpet luft i som til sidst fyrede ud af bunden og fik raketten til at flyve.

Herefter var der fælles eftermiddagskage. Bæverne fortsatte herefter med at lave deres ringspil mens ulvene lave små betonfigurer. Der blev lavet mange forskellige ting. Alt fra vaser til aftryk af hænder og blade.

Det var nu begyndt at blive aften, og på sådan en varm dag bliver man da nødt til at komme ud at bade. Derfor tog ulvene ned til stranden, der ligger lige neden for hytten, for at bade mens bæverne legede. Herefter havde tanterne lavet lækker aftensmad til alle.

Herefter blev dagen sluttet af med flagnedtagning og hyggeligt lejrbål som bæverne havde arrangeret. Her fremførte de sketches og vi sang og selvfølgelig blev dummehatten også uddelt. Herefter var det blevet sengetid og der blev nu krøbet i soveposerne for at være klar til en ny dag.

#Sommerlejr #VranumBakkehus

bottom of page