top of page

Sommerlejr 2018 søndag


Søndagen startede med morgenvækning og morgenløb hvorefter der var morgenmad. Tanterne havde fået fri denne formiddag og bæverne og ulvene skulle derfor selv lave mad sammen til middag. Menuen var med amerikansk tema og der skulle derfor laves pommes frites, kyllingenuggets og Chili Cheesetops med hjemmelavet ketchup og pomfritsauce der altsammen skulle laves over bål. Det var en stor succes og blev rigtig godt.

Efter denne fantastiske middag skulle bæverne på løb der handlede om koder for at gætte et hemmeligt kodeord. Imens bæverne var på løb fortsatte ulvene det amerikanske tema dog lidt længere tilbage i tiden mens indianerne stadig levede i hele amerika. Der blev derfor lavet små tipier i form af huler rundt omkring i skoven på grunden. Disse blev bygget med reb og rafter samt andre ting der blev fundet i skoven og kunne bruges.

Da klokken blev lidt i 4 kom tropspejderne til lejren efter deres hike og efter en kort pause med kage og is blev det tid til at få gjort lejrpladsen klar og få lavet aftensmad. Menuen stod på pastasalat med kylling og bacon. Mens tropspejderne lavede mad var bæverne og ulvene gået ned på stranden for at bade og nyde det gode vejr.

Herefter havde ulvene arrangeret aftenens lejrbål hvor vi alle var samlet til nogle hyggelige sange og sjov underholdning.

bottom of page