top of page

Sommerlejr 2018 mandag


Dagen i dag startede ud med morgenløb, flaghejsning og morgenmad hvorefter dagens program gik i gang. Bæverne skulle lave deres ringspil færdigt og var derfor gået i gang med at skrue det sammen og efterfølgende at file det helt glat og pænt. Ulvene fortsatte deres verdensrejse og var nu ankommet til Grækenland. Derfor var det nu tid til olympiske lege. Der blev konkurreret i både krabbegang og gummistøvlekast.

Imens gik tropspejderne i gang med at forberede eftermiddagens program. for bæverne og ulvene der skulle i hjemmebygget tivoli. Tropspejderne havde bygget mange forskellige forlystelser som f.eks. en karrusel, vandrutchebane, gå på line og også bævernes ringspil kunne prøves.

Om eftermiddagen var det tid til at bæverne og ulvene skulle prøve forlystelserne. Der var rigtig mange store smil fra både bævere og ulve der løb hen til den næste forlystelse der skulle afprøves, men også hos tropspejderne kunne man se glæden ved at lave noget de andre blev glade for.

Efter dette forrygende tivoli hvor de fleste havde været i badetøjet for at prøve vandrutchebanen besluttede ulvene sig for at de ville ned at bade på stranden. Bæverne malede deres ringspil i mange flotte farver og nu var det tid til rigtig at få dem afprøvet. Det var de rigtig gode til. Imens fik spejderne masser af ros for deres arbejde og så skulle forlystelserne da også lige prøves selv inden de skulle pakkes sammen og der skulle laves aftensmad.

Efter aftensmaden var det tid til lejrbål som tropspejderne også havde arrangeret. Det var rigtig hyggeligt men efterfølgende var alle også meget trætte og der gik derfor ikke lang tid før både bæverne og ulvene lå i deres senge, mens tropspejderne også bare hyggede sig og slappede af efter nogle hårde dage inden de også gik i seng.

bottom of page