top of page

Sommerlejr 2018 tirsdag


I dag var sidste dag for bæverne og derfor var det på tide at ringspillene der var blevet malet dagen inden skulle testes og så skulle der spilles mod hinanden. Imens havde ulvene smurt madpakker og var taget afsted på hike. I dag var de ankommet til Mali på den opdagelsesrejse og de skulle derfor afprøve livet som nomader eller Tuareger som de hedder i Mali. Tropspejderne var også kommet på en hård opgave, da der skulle bygges en bådebro der skulle bruges senere, men for at bygge denne skulle alle materialerne først slæbes ned til vandet. Det var en hård omgang. Det blev dog til en rigtig fin bådebro som allerede da den stod færdig blev omfunktioneret og istedet blev brugt som badebro. Først af tropspejderne men bæverne skulle da også ned og prøve den. Inden bæverne kom ud at bade skulle der dog lige laves snobrød og det har de da vist øvet sig på hjemmefra så gode som de blev.

Alt imens var ulvene nu ankommet på den modsatte side af Hald sø hvorfra man netop kunne skimte lejren på den anden side mellem træerne. Her ligger et ishus som selvfølgelig skulle testes og det kunne ihvertfald godt bruges. Lidt senere kom tanterne med aftensmaden som i dag bestod af lasagne.

Imens var bæverforældrene ankommet til lejren for at hente bæverne. Så efter en lille rundvisning og et lille kig på den gode udsigt sagde bæverne farvel og så gik turen hjemad efter en helt fantastisk sommerlejr. Herefter blev ulvene hentet og kørt tilbage til lejren.

Dagen var dog ikke forbi for alle. Kl. 1 blev Tropspejderne vækket igen for det var nu tid til natløb. Det var en skattejagt og det gjaldt nu om at finde nok ledetråde til kunne finde skattens placering. Mange opdagelsesrejsende havde gennem tidens løb fundet frem til nogle ledetråde men aldrig samlet dem og det var derfor nu deres opgave, men for at få ledetrådene af de andre opdagelsesrejsende som f.eks. Livingstone, Vasco da Gama og mange andre skulle der dog løses nogle opgaver. Til sidst blev skatten, som var den hellige gral dog fundet, gravet ned ved siden af shelteren.

bottom of page