top of page

Oprykning og opstart af det nye spejderåret


Så er det nye spejderår skudt i gang med manér. Vi startede aftenen ud med flaghejsning og hver enhed sang den sang de plejer at starte med. Konklusionen må være at det er godt at vi er kommet i gang igen for lederne var da lige ved at have glemt hvordan de lød, men så er det jo godt at vi har nogle gode spejdere der kan træde til. Efterfølgende blev der uddelt årsstjerner herunder også en enkelt tiårstjerne. Et stort tillykke til jer allesammen i har været super gode.

Nu kom det spændende øjeblik så. Hvem rykker op til os? Hvem er de nye som jeg rykker op til? Efter oprykningen blev alle der rykkede op, budt velkommen i deres nye enhed der hver havde planlagt en aktivitet for at lære hinanden at kende. Ulvene og bæverne lavede forskellige samarbejdslege. Tropspejderne lavede traditionen tro stridsvogne og kørte herefter ræs og for første gang i lang tid nu både med flere runder og finale for at have plads til alle de hold.

Til sidst blev flaget taget ned og vi er nu klar til at starte de "almindelige" spejdermøder i uge 34 hvor vi glæder os til at se jer allesammen igen, det bliver mega fedt.

#Opstart #Oprykning

bottom of page