top of page

Efterårstur for tropspejderne


D. 14-15 september var tropspejderne afsted på weekendtur til Dyrby krat. Dette var den første tur for mange af de nye tropspejdere der lige var rykket op og det var derfor en rystesammentur hvor vi bare hyggede igennem. Vi startede, med trætte ben efter cykelsponsorløbet aftenen inden, med at cykle til Dyrby krat hvor vi skulle bo på det fornemme Hotel Dyrby der er 4-stjernet spejderhotel. Dvs. at det var uden rindende vand og el men til gengæld med masser af stearinlys og brændeovn.

Hele weekenden havde vi superheltetema og derfor skulle der selvfølgelig laves superheltedragter som kunne bæres resten af weekenden. Der blev derfor gået i gang med at male dragter og finde kapper og efterfølgende fandtes en masse nye superhelte. Men uden mad og drikke dur helten ikke så efter middagsmaden var det tid til at tage afsted på superhelteløb. Her blev der øvet superheltefærdigheder som f.eks. reaktionsevne, hurtighed og selvfølgelig skulle vi også op at flyve, for hvad er en superhelt der ikke kan flyve?

Efter løbet var det på tide at komme i gang med aftensmaden der bestod af 3-retters menu i form af tunmoussé til forret, spaghetti og kødsovs til hovedret, og chokolademoussé til dessert. Det blev rigtig godt selvom det kan være udfordrende at lave mad på gaskomfur, især at smelte chokolade. Efter aftensmaden var der lejrbål med sang, historiefortælling og et par sketches og herfra stod den på ren hygge. Efter lejrbålet var der nemlig spilleaften hvor der blev spillet alt fra ludo til stratego. Undervejs var der også gæt-og-grimaser hvor alle var delt i to hold der dystede mod hinanden og især efter en lang dag kan det være svært at mime en flagermus eller en zoo.

Søndag stod på at få lavet morgenmad hvorefter hytten skulle rengøres og herefter var det tid til at vende snuden hjemad igen efter en fantastisk weekend med en masse sjove oplevelser.

bottom of page