top of page

Cykelsponsorløb


Fredag d. 14 september holdt vi cykelsponsorløb ved brugsen. Cykelsponsorløbet går ud på at alle spejderne har samlet sponsorer som sponsorerer et beløb hver gang de har cyklet en omgang af ca 1 km. På den måde samles penge ind til gruppen som kan bruges til rigtig mange fede aktiviteter som f.eks. når vi skal på sommerlejr eller andre ture. De i alt 39 spejdere havde fundet de helt store cykelben frem i dagens anledning, og der blev cyklet 599 omgange hvilket svarer til mere end 14 marathoner på en time. Det blev til ca. 25.000 kr som nu kan bruges til gavn for alle spejderne. Alle disse penge kan vi takke alle vores sponsorer for og der skal derfor lyde et stort tak til alle private sponsorer men også alle erhvervssponsorerne, som er:

FLAK

Spentrup Fysioterapi

Hvidsten dyrehospital

FA-EL

HC Farver

Hvidsten Kro

Karstens Brun

Kenneths køreskole

Nordthy

Super Brugsen

Ved samme anledning kom distriktschefen for Nordøstjyske distrikt, som vi er en del af, også forbi, og dette havde en helt særlig anledning. Årets leder i Nordøstjyske distrikt hedder nemlig Morten Pedersen og denne pris blev uddelt her. Han er både ulveleder og gruppeleder her i Spentrup og gør et kæmpe arbejde for at få det hele til at lykkes. Stort tillykke til Morten. Det er fuldt fortjent og vi er rigtig glade for at have dig her hos os.

#Cykelsponsorløb

bottom of page