top of page

Nytårsappel


Så er spejderåret igang igen. Traditionen tro startede vi op med nytårsappel hvor vi alle mødtes ved kirken til gudstjeneste. Det var med historier om de hellige tre konger, Jesus og guds mange engle. Her var vi også med til bl.a. at stå for ind- og udgangsbøn. Efter dette var der bingoløb på vej ned til hytten. Der blev kigget efter numre hele vejen for man skulle jo nødigt overse nogle. Nede i hytten var der boller og kakao til alle.

Da vi alle havde fået boller og kakao kom Lions Club forbi. Dette skyldes at de har valgt at støtte spejderne med en værktøjskasse med en hel masse knive, økser, stemmejern og meget andet godt. Denne værktøjskasse blev her overrakt til os og det vil vi gerne sige mange tak for. Dette var afslutningen på en rigtig dejlig formiddag.


bottom of page