top of page

Gruppetur 2019


Allerede fredag aften mødtes tropspejderne der tog afsted til Himmerlandsgården ved Hadsund. Her stod den på en rigtig hyggeaften jeopardy med mange forskellige opgaver og sjove opgaver. Herefter stod den på gemmeleg hvilket er en ret stor udfordring i så stor en hytte.

Lørdag formiddag kom bæverne og ulvene også op på lejren. Bævernes tema for turen var rumrejser og de startede derfor selvfølgelig med at bygge rumskibe så de kunne flyve afsted. Imens gjorde ulvene sig parat til at tage på opdagelse hvor de bl.a. skulle gå efter kompas og samarbejde for at løse opgaverne. Tropspejderne skulle i løbet af lørdagen gennem et helt liv. De startede som babyer og skulle herefter gennem et helt liv med både bryllup og begravelse.

Om aftenen var der smuglerløb for alle spejderne. De blev delt op i grupper med både tropspejdere ulv og bævere og så var det ellers bare med at få smuglet nogle varer for at tjene penge til at købe slik for efterfølgende. Det hele sluttede af med fælles lejrbål med varm kakao hvor bæverne optrådte med en helt ny sang som de havde øvet sig på i forbindelse med deres musikermærke.

Søndagen gik med at få pakket alle tingene sammen og en tur til stranden (dog uden badning). Herefter kom alle forældrene op på lejren og vi skulle alle afsted på et lille løb sammen. Her skulle både spejdere og forældre sammen løse forskellige opgaver hvor de blev udfordret i samarbejde og meget andet. Efterfølgende havde grupperådet lavet lækker middagsmad til alle. Da vi havde spist færdigt gik spejderne udenfor og legede de sidste lege mens forældrene holdt generalforsamling. Hvilket iøvrigt er rigtig hyggeligt når man er i selvskab med så mange dejlige mennesker.

Til slut var det ellers bare at sige farvel og tak for en rigtig god tur med en masse sjove historier i bagagen og vi ses igen til vores spejdermøder.


bottom of page