top of page

Storhike 2021

D. 3.- 5. september var det igen tid til at skulle afsted på storhike, hvor spejdere fra forskellige korps mødes og dyster mod hinanden. Dette år foregik hiken i det naturskønne område omkring Fussingø. Året tema var "Året du gik glip af 2020" som selvfølgelig startede ved påske. Der skulle derfor laves påskekyllinger og dertilhørende øg og reder. Desuden må der jo selvfølgelig heller ikke mangle et natløb inden alle spejderne kunne gå til ro i deres hjemmebyggede bivuakker.

Lørdag stod på løb med forskellige poster med temaer som midsommer og halloween. Om aftenen skulle der laves aftensmad og nu selvfølgelig med juletema. Der blev derfor lavet hjemmelavet medister, rødkål, kartofler og brun sovs. Rigtig lækker aftensmad. Om aftenen skulle det store julemysterie løses inden alle igen kunne gå til ro efter en rigtig hyggelig dag med masser af forskellige sjove aktiviteter.

Søndag var sidste dag og det var nu blevet tid til nytår. Der blev derfor anrettet smukke og elegante morgenmadsretter, med masser af pynt. Desuden skulle der selvfølgelig hentes de sidste point ved bl.a. raketaffyring inden den store præmieoverrækkelse.

Efter hele weekenden med mange store smil og glade ansigter var det store øjeblik kommet og placeringerne skulle annonceres og det blev bl.a. til en 2.-plads til den ene patrulje her fra Spentrup.bottom of page